Hoe wordt de data vanuit SARA verwerkt?

De gegevens die via SARA Home worden ingevoerd kenmerken wij als klantgegevens. De gegevens zijn bedoeld om SARA beter aan te laten sluiten bij de behoefte van de bewoner en dienen enkel dat doel. Wij doen er alles aan om hier zorgvuldig mee om te gaan. Denk hierbij aan beveiliging van de verbindingen, back-ups, beperkte toegang voor onze medewerkers en diverse andere technische- of organisatorische maatregelen.

In SARA zitten diverse sensoren verwerkt. De gegevens uit deze sensoren worden niet opgeslagen en niet direct verstuurd naar onze servers. Bij het gebruik van de sensoren is het uitgangspunt om zo min mogelijk gegevens te ontsluiten en indien nodig enkel ten behoeve van de functionaliteiten van SARA.

Zelf verzamelen wij meta data over het gebruik van SARA. Denk hierbij aan welke type activiteiten worden het meest gebruikt en op welk moment. Welke foutmeldingen treden er op. Hierbij is het doel om SARA te verbeteren en onze dienstverlening in de gaten te houden.  Uiteraard worden alle gegevens niet gedeeld met derden.