SARA in het onderwijs

MBO onderwijs

Neem SARA op in het Curriculum

Zorgtechnologie wordt een steeds groter onderdeel van de werkzaamheden van zorgpersoneel. Het is daarom erg belangrijk dat technologie meegenomen wordt in de verschillende zorg opleidingen. Denk aan de opleidingen zorg en welzijn, verpleegkunde en verzorgende. Wil je SARA mee nemen in het curriculum in jouw onderwijsinstelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

HBO onderwijs

Stage lopen op project SARA

Binnen verschillende HBO opleidingen, denk aan Mens en Techniek of verpleegkunde, worden er stages gelopen binnen de zorg. Voor zo’n stage in de langdurige zorg is het mogelijk om je te focussen op zorgtechnologie zoals SARA. Is er binnen de zorgorganisatie waar je stage loopt een SARA robot beschikbaar, dan is het vaak ook mogelijk om hier een onderzoek over te doen of om mee te werken aan de implementatie van technologie binnen de afdeling. Veel studenten hebben dit al gedaan.

Tarieven

Tarieven voor SARA in het zorgonderwijs

Medewerkers van de toekomst

Hoe zit een zorgrobot in elkaar en waar houden we allemaal rekening mee tijdens de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten? Dit laten we graag zien aan de hand van een interactieve sessie, zoals we in 2021 op het GameOn Event in Breda hebben gedaan.