Foto van de werknemers van SARA-robotics

Vacature Allround mediamaker

Kom werken bij SARA-robotics

SARA-Robotics vacature – Allround mediamaker

Kom jij ons versterken met het creëren van content?  

StandplaatsEindhoven
DienstverbandStage

Over SARA Robotics 

De kwaliteit van zorg staat onder druk door stijgende personeelstekorten in de langdurige zorg. Hierdoor dreigt de zorg voor cliënten ernstig te versoberen en wordt de werkdruk voor medewerkers alleen maar groter.  

Onze missie is een betere kwaliteit van leven en werken voor zowel de cliënten als de medewerkers in de langdurige zorg. Dit doen we door de inzet van autonome technologie die zorgt voor rust, zelfredzaamheid en sociale betrokkenheid. SARA staat voor Sociale Autonome Robot assistent en is continu in ontwikkeling. SARA voorkomt en vermindert onbegrepen gedrag, draagt bij aan welzijn, activatie/stimulatie, beweging en kalmering van cliënten​. Daarnaast ondersteunt SARA bij de dag- en nachtstructuur, herinneringen en wordt contact met familie bevorderd. 

 
Functieomschrijving 

Je voornaamste taak is het creëren van media voor op onze zorgrobot SARA. Deze content is geschikt voor de doelgroep ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Een doel van de content kan zijn het ‘kalmeren’ van cliënten. Denk hierbij aan rustige snoezel video’s of een luisterverhaal. Cliënten stimuleren om te gaan bewegen kan ook een doel zijn, waarbij je gymnastiek video’s gaat maken. Samen met het SARA team ga je informatie ophalen over de inhoud van deze video’s en je gaat je verplaatsen in de verschillende type cliënten en niveaus. Je gaat op creatieve wijze aan de slag om zo efficiënt mogelijk content te maken dat van goede kwaliteit is en professioneel in elkaar steekt. Daarnaast ga je ook helpen bij het maken van bedrijfsvideo’s voor op onze social media kanalen, voor sales en voor onze klanten.

Wat ga je leren?

Realiseert de media-uiting

 B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting

 B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties

 B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting

 B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting

 B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting

 B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting

 
Naar wie zijn wij op zoek? 

Je hebt basisvaardigheden in Adobe Premiere Pro en Adobe Illustrator of je bent bereid je hierin te verdiepen. Je bent creatief en weet op simpele wijze mooie content te maken. Je kunt overweg met een camera, maar kijkt ook wat je al kunt maken van bestaande materialen. Je kunt zelfstandig te werk gaan en durft te vragen als je ergens niet uitkomt. Je hebt affiniteit met de zorgsector of bent niet bang om eens te gaan kijken in de praktijk en je doelgroep te leren kennen.

 
Wat bieden wij? 

SARA-robotics is een uniek bedrijf met een maatschappelijk doel en is zeer vooruitstrevend op innovatief gebied. Je leert hoe het is om in een startup te werken waarbij iedereen flexibel is en je werk direct zichtbaar is in de praktijk. Er wordt niet gewerkt met vaste processen, eigen inbreng en creativiteit wordt gewaardeerd. We zijn een klein maar zeer hecht team en je zult je snel welkom voelen bij ons op kantoor. Er is een stagevergoeding beschikbaar voor deze stage.

 
Interesse? 

SARA is een hightech en innovatief bedrijf gevestigd in Eindhoven, Boschdijk 766. Dagelijks werken wij samen met collega’s en partners aan onze missie. We hebben een hands-on mentaliteit en schakelen snel waardoor we altijd flexibel meebewegen met veranderende omstandigheden. Heb je interesse in werken bij SARA? Of wil je meer weten over deze vacature? Stuur dan je sollicitatie of vraag naar info@sara-robotics.com. We kijken uit naar je bericht!